Wednesday, September 30, 2009

Kek Besday...

Askum seme.. Erm, kali ni Soda nak citer sket tentang kek ni. Kek ni kawan Soda mintak tolong wat untuk besday asben dia. Namanya Nordiana. Senanya takot gak nak deko takot tak cantik... Tapi wat la sesimple yang boleh deko yang seswai untuk lelaki.. Tak pandai sangat senanya, belasah jer.. Hehe...

Masa dia msg mintak tolong tuh, Soda ngan family lam kete nak supin2 raya...
Men ingat lam pale jer apa yg patot di beli.. Huhu...
Kawan Soda ni ada wat umah terbuka time RAYA KEDUA hari tuh, so Pagi2 lagi soda dah antar kat umah dia.. Hehe...




Puas cari mana pergi alat deko untk icing kek. Pindah randah banyak kali, tak ingat mana letak.. Hilang la tuh...Sudahnya.. Mak suh tepek2 jer ceri tuh.. Hehe...


Ni la dia deko kek yang ku wat.. Comot jer kan.. Keke..
Untuk Abg. Epul... Hepi Belated Besday...
Semoga panjang umor, murah rezeki, jaga Ana bek2 ekk.. Hehe..

7 comments:

blogresipi said...

Okey ape nie... kalo i buat, lagii hancuss..hehhe

Soda Hikari said...

hehe.. timer kasih...

kerabatchieko owner_ said...

aaa..macam sedap...coklat ke tu?

Soda Hikari said...

erm... tak, bukan... daun getah.. kekeke... ye la encek kerabatchieko, coklat la tue...

kerabatchieko owner_ said...

x..nmpak berkilat tu..aa..sedap2..hehe
x pe nntik balik mintak mak buat kan

Soda Hikari said...

KERABAT : kekekeke... tima kaseh.. ha, mcm tu la, pastu makan byk2 ekk... kalo beli mahal.. bek wat sendiri, dah tentu lagi sedap coz mggunakan coklat yg sedap.. hehe...

kerabatchieko owner_ said...

tu la pasal..aku suka yang mcm tu..yang span nye x best..geram pulak tgok cklat tu...meleleh je..